Detajet për pozitën: Mirëmbajtës/e i/e magazinës

Kategoria Mirëmbajtës/e i/e magazines
Shkollimi Duhet të ketë përfundimin e shkollës së mesme. Të jetë I aftë të mbajë paketa me pesha të ndryshme. Njohuri bazike të kompjuterit. Të ketë gjithmonë dëshirën për të mësuar gjëra të reja dhe i/e hapur ndaj kritikave. Njohje të produkteve teknologjike (avan
Aftësitë Nuk duhet të ketë problem punën në grup.
Përvoja Përvojë pune (avantazh)
Paga 450.00 Në Muaj
Kompania Techtonic L.L.C
Lokacioni Prishtinë ,
Hapja e Konkursit Hënë, Maj 22, 2023
Mbyllja e Konkursit e Enjte, Qershor 22, 2023
Përshkrimi i punës

Techtonic L.L.C është një zingjir dyqanesh me paisje elektronike në Kosovë. Që nga themelimi në 2023, ne po angazhohemi për të ofruar produkte me cilësi të lartë me çmime të mira për klientët tonë. Techtonic L.L.C tani po hap dy dyqane në qytetin e Prishtinës dhe jemi duke kërkuar njerëz apo staf të ri që të kujdesen për klientët tanë. Ne dëshirojmë të bëjmë ndryshim në tregun e elektronikës, nëse e ndjeni se mund të na ndihmoni, aplikoni tani.

Ne kemi nevojë për dikë të organizuar dhe të gatshëm për të ngritur disa kuti të rënda!

Techtonic është në kërkim të një depositi për t'iu bashkuar ekipit tonë. Ju do të jeni përgjegjës për të siguruar që të gjitha produktet të ruhen në magazinë dhe të jenë gati për shpërndarje. Ju gjithashtu do të jeni përgjegjës për të siguruar që të gjitha produktet të porositen dhe të dorëzohen në kohë.
Puna juaj ka të bëjë me bartjen e paktave brenda dhe jashtë dyqanit, sigurinë e produkteve në magazinë, përgatitjen e tyre për shpërndarje, shpërndarjen e produkteve me saktësi dhe kohë të duhur.Pra puna juaj ka disa përgjegjësi që duheni t’I merrni dhe është punë që nevoitet energji dhe dinamikë e veçant.

Kriteret:
• Duhet të ketë përfundimin e shkollës së mesme.
• Nuk duhet të ketë problem punën në grup.
• Të jetë I aftë të mbajë paketa me pesha të ndryshme • Njohuri bazike të kompjuterit
• Të ketë gjithmonë dëshirën për të mësuar gjëra të reja dhe i/e hapur ndaj kritikave.
• Njohje të produkteve teknologjike (avantazh)
• Njohuri të mira të MS Office vecanërisht Excel dhe Word (avantazh).
• Njohuri të gjuhës Angleze (avantazh).
• Përvojë pune (avantazh)

Benefitet:
• Ambient të sigurt, pastërt dhe dinamik të punës
• Pagë konkurrese
• Një shujtë ushqimi gjatë orarit të punës
• Mundësi të zhvillimit të karierë

Numri i telefonit: 049 555 530
Email: [email protected]

Kjo pozitë do të jetë e disponueshme nga:Hënë, Maj 22, 2023