Detajet për pozitën: Asistent/e në shitje ( 8 vende të lira )

Kategoria Asistent/e në shitje
Shkollimi Duhet të ketë përfundimin e shkollës së mesme.
Aftësitë Përgjigjen e telefonatave, dhënjen e informatave të ndryshme. Nuk duhet të ketë problem punën në grup. Nevoiten shkathësi të mira të komunikimit në telefon. Të ketë gjithmonë dëshirën për të mësuar gjëra të reja dhe i/e hapur ndaj kritikave. Njohje të pro
Përvoja 1 vit pune eksperiencë në dyqan elektronik ose ambient shitje me pakicë.
Paga 300.00 Në Muaj
Kompania Techtonic L.L.C
Lokacioni Prishtinë ,
Hapja e Konkursit Hënë, Maj 22, 2023
Mbyllja e Konkursit e Enjte, Qershor 22, 2023
Përshkrimi i punës

Techtonic L.L.C është një zingjir dyqanesh me paisje elektronike në Kosovë. Që nga themelimi në 2023, ne po angazhohemi për të ofruar produkte me cilësi të lartë me çmime të mira për klientët tonë. Techtonic L.L.C tani po hap dy dyqane në qytetin e Prishtinës dhe jemi duke kërkuar njerëz apo staf të ri që të kujdesen për klientët tanë. Ne dëshirojmë të bëjmë ndryshim në tregun e elektronikës, nëse e ndjeni se mund të na ndihmoni, aplikoni tani.

Kërkojmë një person energjik dhe të besueshëm për të na ndihmuar në dyqanin tonë

Ne jemi një biznes i vogël që shesim të gjitha llojet e gjërave, nga kompjuterët tek pajisje të ndryshme elektronike dhe gjithçka tjetër. Po kërkojmë dikë që është i interesuar të jetë pjesë e ekipit tonë si asistent shitjesh. Nëse jeni duke kërkuar për diçka që do t'ju mësojë disa aftësi të reja, kjo mund të jetë puna për ju!
Ky person do të jetë përgjegjës për të ndihmuar klientët të gjejnë dhe blejnë produktet që kanë nevoj, si dhe t'u përgjigjet pyetjeve dhe të ndërveprojë me ta për t'u siguruar që ata të ndihen rehat.Një kandidat ideal do të ketë aftësi të forta për shërbimin ndaj klientit, aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe një interes për teknologjinë.

Kriteret:
• Duhet të ketë përfundimin e shkollës së mesme.
• Përgjigjen e telefonatave, dhënjen e informatave të ndryshme
• 1 vit pune eksperiencë në dyqan elektronik ose ambient shitje me pakicë.
• Nuk duhet të ketë problem punën në grup.
• Nevoiten shkathësi të mira të komunikimit në telefon.
• Të ketë gjithmonë dëshirën për të mësuar gjëra të reja dhe i/e hapur ndaj kritikave.
• Njohje të produkteve teknologjike (avantazh).
• Njohuri të gjuhës Angleze (avantazh).

Benefitet:
• Ambient të sigurt, pastërt dhe dinamik të punës.
• Pagë konkurrese.
• Një shujtë ushqimi gjatë orarit të punës.
• Mundësi të zhvillimit të karierës

Numri i telefonit: 049 555 530
Email: [email protected]

Kjo pozitë do të jetë e disponueshme nga:Hënë, Maj 22, 2023